Subiect: Re: Police Department - Demisii Mar 23 Apr - 21:52
Nick:FreaK. Level:20 Rank:5 Cat timp ai stat in factiune?:Mult De ce doresti sa pleci din factiune?:Mafie Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Doa In ce factiune vrei sa te duci?:Cuneo Ce ar trebui sa schimb?:Nimic Alte precizari?:Alexa te pup :* bafta la toti
Power90
Mesaje : 70 Data de inscriere : 27/03/2013 Varsta : 24 Localizare : BuCuReStI
Subiect: Re: Police Department - Demisii Mar 23 Apr - 21:53
Nick:Ady.c Level:35 Rank:4 Cat timp ai stat in factiune?:7zile parca De ce doresti sa pleci din factiune?: ma duc in mafie Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?: Cuneo Ce ar trebui sa schimb?: Nimic , este o factiune foarte buna cu un lider bun:) Alte precizari?: te pup papa:*
DyLaN
Mesaje : 171 Data de inscriere : 09/12/2012 Localizare : Pe Sa-Mp.
Subiect: Re: Police Department - Demisii Mar 30 Apr - 15:23
Nick:kerosen Level:24 Rank:4 Cat timp ai stat in factiune?:nu mai stiu dar mai mult de 1 saptamana De ce doresti sa pleci din factiune?:asa... Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:nu stiu sigur Ce ar trebui sa schimb?:nimic Alte precizari?:nu
Diasz.
Subiect: Re: Police Department - Demisii Vin 3 Mai - 11:42
Nick:Diasz Level:35 Rank:3 Cat timp ai stat in factiune?:mult incat sa nu iau punish De ce doresti sa pleci din factiune?: Plictisela Maxima Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:DA In ce factiune vrei sa te duci?:asa ramane de vazut Ce ar trebui sa schimb?:- Alte precizari?:-
Hydra.
Mesaje : 93 Data de inscriere : 05/12/2012 Varsta : 29 Localizare : BH
Subiect: Re: Police Department - Demisii Mier 8 Mai - 22:45
Nick: HydraLisk Level: 27 Rank:4 Cat timp ai stat in factiune?:peste 5 zile De ce doresti sa pleci din factiune?: - Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:- Ce ar trebui sa schimb?:- Alte precizari?:-
DnK.(Spargo)
Mesaje : 572 Data de inscriere : 15/11/2012 Varsta : 19 Localizare : Bucuresti, Sector 4
Subiect: Re: Police Department - Demisii Dum 12 Mai - 23:05
Nick: DnK. Level: 29 Rank:3 Cat timp ai stat in factiune?:peste 5 zile De ce doresti sa pleci din factiune?: - Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:- Ce ar trebui sa schimb?:- Alte precizari?:-
Adi92
Mesaje : 236 Data de inscriere : 20/10/2012 Varsta : 25 Localizare : Arad
Subiect: Re: Police Department - Demisii Lun 13 Mai - 15:17
Nick:brunethu92 Level:30 Rank:4 Cat timp ai stat in factiune?:destul De ce doresti sa pleci din factiune?:incerc altceva Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:FBI Ce ar trebui sa schimb?:Nimic, totul e Ok Alte precizari?:Bafta
DubStep<3
Subiect: Re: Police Department - Demisii Lun 13 Mai - 17:55
Nick:RedStar Level:30 Rank:2 Cat timp ai stat in factiune?: peste 5 zile De ce doresti sa pleci din factiune?: pai ..mafie Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?: Stracci Ce ar trebui sa schimb?: NIMIK! Alte precizari?: Sefa mea preferata :X
DnK.(Spargo)
Mesaje : 572 Data de inscriere : 15/11/2012 Varsta : 19 Localizare : Bucuresti, Sector 4
Subiect: Re: Police Department - Demisii Dum 26 Mai - 22:52
Nick: DnK. Level: 28 Rank:4 Cat timp ai stat in factiune?:peste 5 zile De ce doresti sa pleci din factiune?: - Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:- Ce ar trebui sa schimb?:- Alte precizari?:-
Alex91™
Mesaje : 159 Data de inscriere : 07/10/2012 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Police Department - Demisii Dum 26 Mai - 23:00
Nick:DeeJays Level:47 Rank:5 Cat timp ai stat in factiune?:O luna poate si mai mult De ce doresti sa pleci din factiune?:Nu mai am leader si vreau civil Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Da In ce factiune vrei sa te duci?:Civili Ce ar trebui sa schimb?:Nimic Alte precizari?:Sa fiu demis foarte repede
TomMy
Mesaje : 7802 Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Rm Valcea
Subiect: Re: Police Department - Demisii Lun 27 Mai - 16:04
Nick:tomytza Level:35 Rank:5 Cat timp ai stat in factiune?:Mai mult de 5 zile De ce doresti sa pleci din factiune?:Nu mai am leader Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Da In ce factiune vrei sa te duci?:Nu stiu sa vad Ce ar trebui sa schimb?:Nimic Alte precizari?:Nu am
Cabron-
Mesaje : 356 Data de inscriere : 27/04/2013 Varsta : 29 Localizare : Marte
Subiect: Re: Police Department - Demisii Lun 27 Mai - 19:41
Nick:Repka Level:12 Rank:4 Cat timp ai stat in factiune?:7 zile De ce doresti sa pleci din factiune?:Nu am lider Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Doa In ce factiune vrei sa te duci?:nu stiu Ce ar trebui sa schimb?:Nimic Alte precizari?: bafta
matei1998
Mesaje : 48 Data de inscriere : 22/05/2013 Varsta : 19 Localizare : Teleorman
Subiect: Re: Police Department - Demisii Lun 27 Mai - 20:39
Nick:M@tei Level:25 Rank:2 Cat timp ai stat in factiune?:mult De ce doresti sa pleci din factiune?:nu mai are alexa lider Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:pa In ce factiune vrei sa te duci?:Civil Ce ar trebui sa schimb?:Membri fbi / ng Alte precizari?:Bafta!
Nick: InsaNEzoR7 Level: 11 Rank: 2 Cat timp ai stat in factiune?: 6/7 zile De ce doresti sa pleci din factiune?: Vreau sa ma duc in taxi iar !! Si m-am plic,o sa mai revin dar pe parcurs, Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Dap In ce factiune vrei sa te duci?: Taxi Company Ce ar trebui sa schimb?: Nimik,totul este perfect, si un lider de nota 10 ! Alte precizari?: bafta si va multumesc !!
TomMy
Mesaje : 7802 Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Rm Valcea
Subiect: Re: Police Department - Demisii Mier 19 Iun - 15:16
Nick:tomytza Level:37 Rank:5 Cat timp ai stat in factiune?:O luna de pe timpu lui alexa De ce doresti sa pleci din factiune?:Sa Incerc alt ceva Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?Da In ce factiune vrei sa te duci?:Mechanici Ce ar trebui sa schimb?:Nimic Alte precizari?:Bafta cu lideru!
k4Zzk4Zz
Mesaje : 318 Data de inscriere : 27/04/2013 Localizare : Peste tot si nicaieri :X.
Subiect: Re: Police Department - Demisii Mier 3 Iul - 18:43
Nick:k4Zz Level:15 Rank:1 Cat timp ai stat in factiune?:5 zile De ce doresti sa pleci din factiune?:Trebuie sa plec in Italia Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:Nu stiu dupa ce vin am sa vad Ce ar trebui sa schimb?:Nimic x3n0 esti un leader foarte bun Alte precizari?:da
x3n0
Subiect: Re: Police Department - Demisii Mier 3 Iul - 18:45
k4Zz-demis
[C.I.A]Cipri@n
Mesaje : 257 Data de inscriere : 13/04/2013 Varsta : 22 Localizare : Ploiesti
Nick:nightsoul Level:13 Rank:4 Cat timp ai stat in factiune?:nustiu De ce doresti sa pleci din factiune?:Degeabaa Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Da In ce factiune vrei sa te duci?:Nustiu nu mam gandit Ce ar trebui sa schimb?:NoCooment Alte precizari?:PA
Nick:ignoRe Level:17 Rank:1 Cat timp ai stat in factiune?:peste 5 zile De ce doresti sa pleci din factiune?:pentru ca ma plictisesc prea tare Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:intr-o mafie Ce ar trebui sa schimb?:nimic Alte precizari?:nu am
Subiect: Re: Police Department - Demisii Mar 23 Iul - 9:28
Nick:xXPolipochetXx Level:46 Rank:1 Cat timp ai stat in factiune?: 2-3 sapt De ce doresti sa pleci din factiune?:prea multa plictiseala Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?: o sa stau civil un timp Ce ar trebui sa schimb?: nic tot e foarte bn Alte precizari?: nu am
Dr.X
Subiect: Re: Police Department - Demisii Mar 23 Iul - 13:30
xXPolipochetXx - Demis Bafta in continuare ca civil .. si imi pare rau ca ai considerat ca este plictiseala ..
MsT.
Mesaje : 283 Data de inscriere : 09/06/2013 Localizare : Iasi
Subiect: Re: Police Department - Demisii Sam 3 Aug - 22:30
Nick:MsT. Level:10 Rank:2 Cat timp ai stat in factiune?:5 zile De ce doresti sa pleci din factiune?:liderul nu e intrat si am facut ss si vreau sa ies Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:Daca cade fratemiu lider la hitmani ma duc la el Ce ar trebui sa schimb?:Nimic Cimino ca est bunn multa bafta si tie Alte precizari?:nimic va urez toate cele bune
Vasy
Mesaje : 895 Data de inscriere : 07/12/2012 Varsta : 24 Localizare : Tg Jiu
Subiect: Re: Police Department - Demisii Lun 5 Aug - 18:07